Rejse

Tag på en 3 måneder lang rejse

Når man rejser, får man oplevelser for livet og det er oplevelser som man aldrig vil glemme. Det at besøge andre lande og deres kulturer er noget helt specielt. Mange østlige lande er meget imødekommende over for turister, og de vil med glæde vise turisterne hvordan deres lokale kultur er. Man vil hurtigt opleve hvordan kulturerne er forskellige fra hinanden, og med en rejse til forskellige lande oplever man meget. På en jordomrejse vil man blive præsenteret for en masse forskellige kulture, som hver især vil blive afspejlet på deres egne unikke måder. Det er ikke kun kulturen der er indbyder til gode oplevelser, men også den fantastiske natur i den forskellige lande. Naturen er helt speciel alt efter hvilket land man besøger, og selvom de måske ligner hinanden, så er hvert sted noget helt specielt. Nedenfor er en oversigt over 4 lande fra henholdsvis den østlige del af verden og øer ude midt i Stillehavet.

 

Australien

Landet er er kendt som The Land ”Down Under”. Det er et land der indbyder til forskellige rejseformer og mange forskellige oplevelser. Her er muligheder for både kør-selv-ferie hvor man helt selv styrer hvor og hvornår man skal til de forskellige steder, familieferie med unikke oplevelser i både naturen og storbyen og en mere aktiv ferie. Australien har en masse forskellige naturforhold, og derfor byder landet på gode muligheder for at holde en aktiv ferie. Her er både gode muligheder for trekking, surfing og meget andet.

 

Bali

Øen der er kendt for sine smukke sandstande og grønne marker. Bali er et sted der er blevet mere og mere populært, og mange rejser med glæde der til flere gange. Man kan opleve den specielle østlige kultur gennem lækre madoplevelser, gamle templer og luksuslivet langs sandstrandende. En passende tid på Bali vil være ca. 10-14 dage, da man på den tid har god mulighed for at opleve de forskellige områder, og man har stadig masser af tid til afslapning langs stranden eller ved hotellets pool.

 

New Zealand

Et land der er delt i 3 overordnede områder: Nordøen, Sydøen og Stillehavet omkring de forskellige øer. Man skal overveje hvad man vil opleve, da de områderne byder på forskellige oplevelser. Den nordlige ø byder på store vulkaner og en hård natur omgivet af store grønne sletter. Den sydlige ø byder på lækre strande og muligheder for unikke oplevelser i havet ud for øen. Her er adgang til specielle oplevelser som man ikke småkal gå glip af. Stillehavet der omgiver øerne, har et rigt dyreliv og man kan komme på hvalsafari og dykke eller snorkle med smukke fisk.

 

Hawaii

Landet Hawaii ligger længere ude i Stillehavet og er mere afskærmet fra omverden end de andre lande som er nævnt ovenfor. Det gør dog bare oplevelserne mere unikke, da man har mulighed for at opleve ting der ikke er andre steder i verden. Øerne er så afskærmet fra andre lande, at dyrelivet og naturen er noget helt specielt. Der er både gamle og historiske oplevelser som Pearl Harbour, unikke naturoplevelser ved vulkaner og natur der hele tiden ændre sig, og et helt specielt luksusliv langs vandet med snorkling, dykning og ren afslapning.