Hawaii

Rejs til Hawaii

Det første man er nødt til at nævne når man snakker om Hawaii er selvfølgelig det helt fantastiske klima og den smukke natur. Og især det varme klima gør, at Hawaii er et sted man kan rejse til hele året rundt.

 

En rejsedrøm

Når man rejser til Hawaii, så er det mest besøgte sted hovedøen hvor landets hovedstad Honolulu også er placeret. Det er specielt rejser der er kombineret af en tur til hovedstaden og efterfølgende en rejse videre til bl.a. øer som Maui, som er populære. Hawaii er generelt et land der får mange besøgende hvert år, men derfor er det et perfekt sted at tage til lige meget hvordan man rejser. Mange holder højskole i udlandet på Hawaii hvor man både får undervisning og ferie på en gang, og andre tager på kæreste-tur til Hawaii for at kunne nyde hinanden og omgivelserne fuldt ud. Øen lægger op til mange forskellige ferieformer, og man skal bare tilpasse rejsen efter sine egne ønsker.

 

Det skal du opleve i Hawaii

Landet Hawaii består af 6 forskellige øer af forskellig størrelse. Der er meget forskelligt hvilke oplevelser der er på øerne, da både natur, befolkning og byer er meget forskellige. Nedenfor er en liste med oplevelser på de forskellige øer som man kan besøge på sin rejse.

 

Pearl Harbour

Besøger du Hawaii så må du ikke undgå at besøge Pearl Harbour. Det er en stor del af verdenshistorien og der ligger en stor kultur bag. Det var den flådestation som blev angrebet af Japan i december 1941, og dette resulterede i, at amerikanerne gik ind i 2. verdenskrig. Det er et specielt sted der bliver besøgt af folk fra hele verden, og det er helt sikkert et besøg værd.

 

Waikiki

Waikiki er et sted der ligger på øen O’ahu, og det er her populariteten omkring surfing startede. Det er et sted der har de lækreste sandstande og klart vand, som også indbyder til at hoppe ud i. Der ligger smukke hoteller langs strandkanten som bidrager med ren luksus.

 

Hana Highway

På Maui ligger en lang og snoet vej der består af næsten 50 smalle broer gennem en eksotisk regnskov. Vejen gennem skoven går forbi vandfald, klipper og smukke strande. Vejen er en af verdens smukkeste køreture i verden og den er omkring 80 km lang. Det er en overvældende oplevelse og helt klart en tur værd.

 

Naturoplevelser

”Island of Hawaii” er den største af alle øerne. Den oplevelse der trækker flest turister, er helt klart Hawaii Volvanoes National Park hvor man kan se flydende magma, og det er noget helt specielt, da naturen ændre sig dag for dag. En anden smuk naturoplevelse er bådture langs Kona kysten der byder på smukke omgivelser og unikke oplevelser. ”Island of Hawaii” er en ø fuld af smukke naturoplevelser.

 

Snorkling og dykning

Noget der går igen for alle øerne er, at der er unikke og specielle muligheder for at snorkle og dykke. Havet omkring øerne byder på smukke fisk, klart vand og muligheder for at se både hvaler, delfiner og mange andre spændende dyr. Hawaii er uden tvivl et besøg værd hvis du er vild med alt det der sker under havets overflade.