Bali

Rejs til Bali

Bali er en eksotisk ø, der ligger i Indonesien. Øen er en del af Sundaøerne og ligger midt imellem øerne Lombok og Java. Lige for tiden er der rigtig mange der vælger at rejse til Bali, og ser man nærmere på områderne og faciliteterne, så forstår man godt den stigende popularitet. Øen består af vidunderlige sandstrande og fantastisk kultur. Noget der er specielt ved Bali er, at det er den eneste af øerne i Indonesien der ikke er muslimsk, og det kan man mærke på kulturen. Det er meget forskelligt hvem der rejser til Bali, det er alt lige fra turister, backpackere og unge der tager på højskole i udlandet. Den alsidige ø byder på oplevelser for enhver smag. Det bedste tidspunkt for en rejse til Bali er mellem marts og november, da det er her vejret arter sig bedst.

 

Naturoplevelser

Mange kender Bali for de lækre sandstrande og de store grønne landskaber. De frodige og tropiske grønne landskaber der spreder sig ud over markerne i det ballistiske højland, emmer af frugtbarhed og sund natur. De eksotiske sandstrande ud til Balis kyst afspejler derimod ren afslapning, ro og tid til en personlig genopladning af energi. Man kan let slappe 100% af, imens bølgerne langsomt rammer kysten og man kan dufte nybagte pandekager og masser af friske frugter. De fleste hoteller ligger rigtig godt placeret langs strandene og her har man direkte afgang til både pool, restaurant, naturoplevelser og lækker strand.

 

Kultur og madoplevelser

Den lokale kultur kommer til sin ret gennem gamle unikke templer. Man finder mange spændende templer fra hinduismen og placeringerne er helt specielle. De gamle templer er gemt væk blandt træerne i de tropiske regnskove og der er en helt speciel oplevelse af besøge dem. Et tempel der især er et besøg værd, er det gamle Ulu Watu-tempel fra det 11. århundrede, og templet ligger placeret på toppen af en stejl skrænt ud mod havet. Her får du både en unik udsigt over havet og over klipperne, samt et skridt ind i en helt anden tidsalder. Det er dog ikke kun kulturen der er specielt ved Bali, men også en helt anden speciel oplevelse ved øerne er deres mad. Maden afspejler, lige som hos mange andre kulture, også hvilken måde man lever på og hvilke råvarer man lever af. Maden har især en stor andel på de lokale markeder. Det er markeder der emmer af farver fra alle de forskellige tekstiler, frugter og madvarer. Du kan finde alt lige fra eksotiske krydderier, te, frugter, tekstiler i alverdens farver og materialer. Alt sammen noget der i høj graf afspejler den lokale kultur.

 

Strandliv og afslapning

Man tænker automatisk på lækre sandstrande og klart varmt vand, når nogen nævner Bali. Strandene er også noget af det mest eftertragtede på øen, og de bedste strande er at finde på østkysten og på sydkysten. Langs strandende ligger masser af luksushoteller der byder på ren afslapning og feriestemning. Og som nævnt ovenfor, så indbyder hotellerne og deres naturomgivelser til 100% afslapning.