Australien

Rejs til Australien

Med en rejse til Australien får man oplevelser for livet. Det er et land fuld af forskellige eventyrlige oplevelser i mange forskellige formater. Der er både super smukke naturoplevelser, pulserende byliv, madoplevelser der er ud over det sædvanlige, og ufattelige koralrev under havets overflade. Australien byder på lidt for enhver smag, og elsker man at rejse, så er landet helt sikkert et besøg værd.

 

The land ”Down under”

Australien er et land der kan opleves på mange måder. Hvilken form der er bedst for dig, afhænger meget af om du er afsted på trekking ferie, familieferie eller hvis du er studerende og holder dit sabbatår i udlandet sammen med andre unge. Nedenfor er der nævnt et par oplagte muligheder for at opleve landet ”Down under” på den bedste måde.

 

  • Kør-selv-ferie

Denne ferieform giver rigtig meget frihed. Det er oplagt at have en kør-selv-ferie i Australien i en form for autocamper eller minibus, da man kan campere mange smukke steder rundt i landet. Man bestemmer helt selv hvor man vil hen, og hvor længe man er de forskellige steder.

  • Trekking og aktiv ferie

Australien byder på en enestående natur der er oplagt til aktiviteter. Så er man vild med en aktiv livstil, så vil udfordringer i den australske natur være en stor oplevelse.

 

  • Motorcykel

Lej en motorcykel i en eller flere dage og kør rundt på de lange strækninger omkring i landet. På den måde får man et helt andet indtryk af naturen og man oplever ting, dufte og lyde som man ikke oplever hvis man kører i en bil.

 

  • Storbyferie

De australske storbyer byder på mange spændende oplevelser. Man kan opleve det pulserende byliv med mange forskellige mennesketyper, den lækre mad i mange forskellige former som vi ikke er vandt til og spændende kulture der afspejler sig i befolkningen.

 

Områder der er værd at besøge

Når man har bestemt sig for hvilke metode man vil opleve Australien på, så skal man finde ud af hvor man vil rejse hen og hvad man vil opleve. Der er unikke oplevelser i hele landet og nedenfor er blot nævnt et par af alle de ting man kan opleve.

  • Northern Territory – Det er en oplevelse af det helt oprindelige og helt uspolerede Australien. Det er et område fyldt med klipper og fantastiske udsigt over store uberørte sletter
  • Queensland – Et tropisk paradis ved Australiens kyst. Fantastiske hvide og lange strande, ren afslapning, mulighed for dykning i smukke koralrev og adgang til lækker mad
  • South Australia – Det kan man godt sige er en lidt overset del af Australien. Her er muligheder for

Naturoplevelser som man ikke oplever andre steder i verden og et forrygende og helt unikt dyreliv.

 

  • Tasmanien – En mindre ø ud for Australiens sydkyst. Det er en ø med masser af unikke natur- og historiske oplevelser.
  • Victoria – En delstat med store vinmarker og fantastiske kystformationer. Oplev de spektakulære klippeformationer ude i havet og store bølger der slår ind mod stranden.